Van Gils De Wit Perzische en Moderne Tapijten

Geopend tot 17.30

tapijtwinkels - Van Gils De Wit Perzische en Moderne Tapijten - kaartoverzicht

Van Gils De Wit Perzische en Moderne Tapijten

Van Gils en De Wit is uw adres voor handgeknoopte tapijten van topkwaliteit. Door ons netwerk en de eigen import bieden wij een zeer grote collectie moderne en klassieke tapijten aan. Tevens kunt u bij ons uw eigen ontwerp tapijt laten knopen.

Alle tapijten zijn voorzien van een certificaat van echtheid en worden geknoopt in knoperijen en ateliers waar mens en milieu centraal staan. Tevens zijn wij al jaren lid van het Care & Fair project.

Voorkom uitglijden en golven of wandelen van uw tapijt door een anti-slip ondertapijt onder uw vloerkleed te leggen. De ondertapijten van Van Gils de Wit zjin geschikt voor ondervloeren zoals marmer, plavuizen, parket, laminaat, kurk en vloerbedekking. U kunt uw ondertapijt ook bestellen in onze webwinkel.

Van Gils de Wit werkt samen met professionele gecertificeerde reinigingsbedrijven waardoor uw tapijt op de beste manier wordt gereinigd met behoud van kleur en kwaliteit. Dagelijks kunt u uw te reinigen tapijten afgeven in de showroom in Bergen op Zoom. Laden en lossen direct voor de winkel. Na ongeveer 1 week kunt u uw gereinigde tapijt weer ophalen.

Naast de uitgebreide collectie vloerkleden vind u bij ons ook een ruim assortiment aan cadeauartikelen. U vindt bij ons verschillende soorten Perzisch glaswerk, zoals vazen en fruitschalen, in verschillende maten en kleuren. Kleine streepjes, oneffenheden en luchtbelletjes tonen aan dat onze glaswerkcollectie mondgeblazen en handgemaakt is. Ook kunt u bij ons terecht voor decoratieve kussens en kleine tafelkleden.
Kussens en tafelkleden zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop.

Services

  • Bezorgservice
  • Tapijtreiniging
  • Showroom in Bergen op Zoom
  • Webwinkel

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag13.30 - 17.30
dinsdag10.00 - 17.30
woensdag10.00 - 17.30
donderdag10.00 - 17.30
vrijdag10.00 - 21.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondag12.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kooptapijt.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Gils De Wit Perzische en Moderne Tapijten
Bosstraat 24
4611ND Bergen op Zoom

+31 (0)164 242216

Deel deze pagina

Van+Gils+De+Wit+Perzische+en+Moderne+Tapijten img